Päivitykset

11.8.2015
Elokuun näyttelyidemme tulokset tulivat! Kaikki hevosemme (Julia, Oliveriina, Grogan ja Attica) sijoittuivat ja pokasivat sertit, mikä ei sinänsä ollut ihme, sillä muita clydesdaleja ei näyttelyihin osallistunut... Missä virtuaalimaailman clysit? Odotamme innoissamme myös tuoreimman kantakirjatilaisuuden tuloksia, sillä ilmoitin arvosteltavaksi clysiori Feargusin, ic-tamma Divinan ja belgikomistuksemme Willemin...

17.7.2015
Kantakirjaustilaisuus pidettiin kolme päivää sitten, ja tulokset olivat loistavia! Murdoch, Tye ja Shaniqua pokasivat kaikki kakkospalkinnon.

22.6.2015
Lisää porukkaa paikalla! Amber's Divina ja Julia O. muuttivat talliin. Clydesdaleoriit Aias Murdoch ja Creighton Tye sekä shiretamma Aias Shaniqua ilmoitettu heinäkuun kantakirjaustilaisuuteen. Kasvatus- ja järjestämme-sivuja aloitettu. 

8.6.2015
Ensimmäiset asukkaat paikalla! AF Late Lancelot, Wan's Oliveriina, February Aias ja Aias Shaniqua saaneet uudet sivunsa. Tarkoituksenani on jatkaa niillä hevosilla, joiden kanssa hommat jäivät kesken. Toki uusiakin on tulossa.

7.6.2015

Täällä taas! Eksyin googlailemaan vanhoja tallejani Aiasia ja Amber Fieldsiä, ja kappas kummaa, virtuaalihevoskärpänen pääsi puremaan... Aias Drafts on siis pystyssä taas ja tuo jytinämäisellä kavionkopseella raskaita kylmäverisiä virtuaalimaailmaan!