virtuaalihevonen    -    a virtual / sim - game horse

Brice d'Ambre


sukupuoli   
ori
rotu    bretagnenhevonen (trait-tyyppiä)
rekisterinumero    VH04-099-4961
syntymäaika    14.2.08
säkäkorkeus    157cm
väri    liinaharjainen rautias
kasvattaja & omistaja    Tanja S. (VRL-01017) & Aias Drafts
Kuvaaja ei vaadi nimeään mainittavan. Kopiointi kielletty!

Sukutaulu

e. Hermine (evm x evm)

Bricen emä on tallimme oma suvuton ranskantuontimme Hermine. Päistärikkö tamma on aloittanut verkkaisen kisauransa työhevoskisoissa.
i. Leonardo FRA (evm x evm)

Bricen isä Leo on Heidi F:n rautias komistus. Vaikka isäpappa onkin valjakkopainotteinen, tulee Bricesta äippänsä mukaan työhevospainotteinen.

Jälkeläiset

Ei jälkeläisiä.

Kuvaus

Brice eli tutummin Riku on ensimmäinen bretagne-kasvattimme ja komeampaa sellaista en olisi voinut toivoa. Herra osallistui heti kolme vuotta täytettyään ensimmäisiin näyttelyihinsä, joissa ylsi bis-kehään asti. Riku onkin ensimmäinen näyttelybretonimme ja tulee varmasti kiertämään kyseisissä kisoissa.

Riku on herkkä poika, joka tarkkailee tyyneästi ympäristöään. Tätä herraa ei yllätetäkään tallista torkkumasta, vaan poika on aina tapittamassa ohikulkijoita karsinansa syvyyksistä. Sen verran ujo poika kuitenkin on, ettei roiku ovella parin muun hevosemme tavoin huomiota kerjäämässä, vaan odottelee sivussa, jos vaikka tuttu ihminen saattaisi uhrata herralle rapsutuksen tai pari. Myös muita hevosia lähinnä tarkkaillaan hieman kauempaa ja Riku onkin ihanteellinen kisapaikoilla, kun ei ole ryntäilemässä muiden luokse. Ja vaikka herra ujohko ja pidättyväisempi luonne onkin, ei tämä ole kuitenkaan näyttänyt aiheuttavan stressiä uusissa ja vieraissa paikoissa.

Rikua on tarkoitus käyttää näyttelyissä ja työhevoskisoissa, lajit selvinnevät myöhemmin. Mitään himokisaajaa herrasta ei tule, vaan kisoissa käydään harvakseltaan ja silloin kun siltä tuntuu.

Kilpailut

Vain sijoitukset. Jos kisan edessä on *-merkki, se ei ole jaoksen alainen. 

Näyttelyt

18.5.08 Aias Drafts BIS1, MVA-SERT, JS (linkki vanhaan bis-listaan)
25.5.08 Cendarlen virtuaalitalli, BIS1, MVA-SERT, JS (linkki vanhaan bis-listaan)