virtuaalihevonen    -    a virtual / sim-game horse

Hollbrook Attica

Kuvan (c) Goodell Clydesdales. Kopiointi kielletty!
sukupuoli    ori
rotu    clydesdale
rekisterinumero    VH02-062-6365
syntymäaika    4.4.2006
säkäkorkeus    178cm
väri    ruunikko
tuoja & omistaja    Tanja S. (VRL-01017) & Aias Drafts

Sukutaulu

Suvuton

Jälkeläiset

o. Aias Murdoch (e. Norcutt Beatrix) s. 21.2.2007, jäi kotiin
Aatun ensimmäinen jälkeläinen oli niin komea ilmestys jos synnyttyään, että tämä sai jäädä Aiasiin asustelemaan.

Kuvaus

Vuoden 2007 alussa innostuin lisäämään clysilaumaamme uusia jäseniä reippaaseen tahtiin. Tämän myötä myös Hollbrook Attica, tutummin Roki, päätyi matkustamaan rapakon takaa Yhdysvalloista meille saakka. Komea herra oli syntynyt ja kasvanut kotitilallaan muiden Hollbrook-alkuisten clydesdalien seurassa ja matka meille oli pojan ensimmäinen kunnon matka, aikaisemmin kun Roki oli käynyt ainoastaan lähialueen kisoissa ja näyttelyissä.

Rokilla oli siis saapuessaan jo takanaan näyttely- ja kisakokemusta. Herra oli kisannut paitsi koulu- ja valjakkoluokissa myös esiintynyt lukuisissa hevostapahtumissa, tutustuttaen ihmisiä edustamaansa rotuun. Näyttelyissä oli myös tullut suht hyvää menestystä, mutta näyttelykentät saivat jäädä meille tullessa - tarkoituksenamme ei ole käydä vilauttamassa herraa edes esikantakirjassa. Sen sijaan keskitymme erityisesti valjakkokisoihin, ensin noviisiluokkiin ja myöhemmin avoimiin. En usko ainakaan tällä hetkellä, että tulemme käymään koulukisoissa. Ja kuten muitakin tuontiorejamme, myös Rokia on tarkoitus käyttää siitokseen. Herra onkin astunut jo ensimmäisen tammansa ja lopputulos, kotiin jäänyt
Rontti, vaikutta enemmän kuin lupaavalta.

Roki on saanut kunnon koulutuksen kotitallillaan, niin ihmisiltä kuin muiltakin hevosilta. Kisapaikat ovat Rokille tuttuja, joten herra suhtautuu niihin tyyneydellä. Muut hevoset ovat mukavia, mutta ihmistä kuunnellaan aina. Roki tulee toimeen muiden hevosten kanssa erinomaisesti ja myös muut nelijalkaiset koirista lampaisiin ja lehmiin (niin ja siipikarja myös - Hollbrookin tila oli lähes eläintarha) ovat tuttuja. Herra hallitsee myös erinomaisen karsinaetiketin - hoidettaessa ja valjastettaessa seistään kärsivällisesti paikoillaan eikä hössötetä turhia, mitä nyt hoitajaa saatetaan yrittää "rapsuttaa" kiitokseksi hyvästä hoidosta... Kaiken kaikkiaan kyseessä on siis oikein hurmaava herra :).

Kilpailut

Vain sijoitukset. Jos kisan edessä on *-merkki, se ei ole jaoksen alainen.
Työhevoskisat

24.6.15 Kadotetut Suomenhevoset, metsäajo 4/18
Näyttelyt:

15.8.15 Aias Drafts (clydesdaleoriit, tuom. Kerppa) BIS1, MVA-SERT

Valjakkokisat
:

6.3.07 Moran Ponies, nov. hevosvaljakko 1/17
10.3.07 Station Hill, nov. hevosvaljakko 4/32